LEVREČIŲ VEISLYNAS KOPOS NAMAI

Gimęs iš susižavėjimo levrečių elegancija, pozityvu ir charizmatišku charakteriu

Veislyno naujienos ➜ 2014 12 28: N vada Kopos Namuose

Uždelsusi kiek ilgiau nei įprastai, su įvairiausiais nuotykiais ir naktiniais pasivažinėjimais iki klinikų ir atgal, Kopa galų gale 28 gruodžio dienos vakarą padovanojo mums ir pasauliui net keturis pilkus peliukus: tris kalytes ir vyruką.

Tai vada iš dviejų labai ypatingų šunų: mūsų veislyno pradininkės Kopos, tapusios tikra legenda dėl savo unikalaus charakterio ir tokio draugiško temperamento, kad praktiškai kiekviename teisėjo apraše (o jų per savo karjerą Kopa aplankė ne vieną, ir ne dešimt) būtinai būdavo įrašas apie „happy-temperamented girl!“.

Kopa – ir dukart geriausia Lietuvos levrete išrinktos Ašos mama, ir šių metų geriausia levretė bėgikė, žodžiu, tai šuo, apie kurį galima kalbėti ilgai ilgai, ir įdomiai įdomiai.

Tuo tarpu šuniukų tėtis Bosco – tikras skandinaviškų-belgiškų-olandiškų kraujų perlas, išveistas Norvegijoje, gyvenantis Estijoje, dominantas skvarbiu, beveik žmogišku žvilgsniu ir karališkai aksominiu mėlyno pilkumo kailiu.

Kokie bus judviejų palikuonys? Laikas parodys. O kol kas mūsų N vada, pavadinta genialiojo japonų rašytojo Haruki Murakami garbei japoniškais vardais, tyliai auga, stiprėja ir ruošiasi GYVENIMUI.

1 kalytė: Nanami Kopos Namai (pilka)

2 kalytė: Noa Kopos Namai (isabella)

3 patinukas: Nazo Kopos Namai (pilkas)

4 kalytė: Natsuko Kopos Namai (pilka)

 

Pastaba besidomintiems mūsų veislyno šuniukais: visi N vados šuniukai jau turi šeimininkus.
Publikuota: 2014.12.31