LEVREČIŲ VEISLYNAS KOPOS NAMAI

Gimęs iš susižavėjimo levrečių elegancija, pozityvu ir charizmatišku charakteriu
Lengvu žingsniu – į Estijos čempiones

Spalio 19 ir 20 d. Aša abi nacionalinės Rakverės šunų parodos dienas buvo įvertinta „puikiai“ ir abu kartus pelnė estiškąjį Sertifikatą – o tai reiškia, kad mums beliko priduoti dokumentus ir sulaukti Estijos čempionės titulo patvirtinimo.

Svajonės pildosi, tik reikia palaukti
Svajonės pildosi, tik reikia palaukti 2013.10.27, O kiek jūs laukėte savo svajonių šuns?

Trys mėnesiai – tiek savo išsvajotos levretės laukė Senso (SENSUELL) šeima. Pusė metų – tiek nuo pažinties parodoje iki kelionės į naujuosius namus truko Stokholmo (STOCKHOLM) šeimininkų laukimas. Beveik metai – tiek praėjo nuo pirmosios užklausos, kurią gavome iš Karros (SNIKOS) šeimininkų.

S vada: visi vienodi, visi skirtingi
S vada: visi vienodi, visi skirtingi 2013.09.22, Vienas dažniausių klausimų, kuriuos man teko išgirsti – kaip jūs juos atskiriate?

Juokingas klausimas. Juk šitie šunys – skirtingi kaip diena ir naktis. Na, kaip SNIKA ir SENSUELL. Arba kaip STOCKHOLM ir SVEIO.

Šuniukams jau trys savaitės!

Šiandien mažiausiems Kopos Namų gyventojams – jau trys savaitės. Jie visi atmerkę akis, mokosi vaikščioti, urgzti, loti ir būti tikrais mažais pasiutėliais. Be to, visi keturi jau turi oficialiuosius „dokumentinius” vardus:     patinas Nr.1 – SVEIO KOPOS NAMAI patinas Nr.2 – STOCKHOLM KOPOS NAMAI patinas Nr.3 – SENSUELL KOPOS NAMAI kalytė – SNIKA KOPOS […]

Ilgai laukta ir planuota S vada - jau Kopos Namuose

Rugpjūčio 10 dieną pasaulį išvydo keturi pilki stebuklai: Baublio ir Kopos vaikai.